În lumea suplimentelor alimentare, există multe produse diferite care sunt concepute pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de antrenament. Unul dintre suplimentele populare este gainer, care este destinat în principal persoanelor care doresc să crească masa corporală și musculară. Cu toate acestea, există și câștigători de masă disponibile pe piață cu un conținut scăzut de proteine, adesea sub 20%. Au astfel de produse sens? Ce merită să știi despre ele și când merită să le folosești? Vom încerca să găsim răspunsuri la aceste întrebări în acest articol.

Conținut scăzut de proteine ​​în gaineri – problemă sau soluție?

Mulți dintre noi asociază Masa Gainer cu conținut ridicat de proteine, care este crucial pentru procesul de construire musculară. Proteinele sunt esențiale pentru repararea și reconstrucția țesutului muscular după antrenament intens. Pentru persoanele care doresc să crească masa corporală și musculară, furnizarea cantității potrivite de proteine ​​este extrem de importantă. Prin urmare, conținutul scăzut de proteine ​​al câștigătorilor de masă poate reprezenta o provocare.

Unde este valoarea câștigătorilor cu conținut scăzut de proteine?

Deși câștigătorii de masă cu conținut scăzut de proteine ​​pot părea mai puțin eficienți pentru construirea mușchilor, există anumite situații în care pot fi utilizați. De exemplu, persoanele care au dificultăți în a câștiga în greutate și au nevoie de mai multe calorii în alimentația lor pot beneficia de un câștig mai mic de masă proteică. Pentru unii oameni, proteinele excesive pot fi nedorite, iar un astfel de câștig poate oferi o soluție mai durabilă.

Când merită să folosiți câștigători de masă cu o cantitate scăzută de proteine?

Utilizarea unui gainer cu o cantitate mică de proteine ​​poate fi justificată în anumite situații. În primul rând, dacă scopul tău este să te îngrași și nu ai probleme să obții suficiente proteine ​​în alte moduri, un astfel de câștigător de masă poate fi potrivit pentru tine. În plus, dacă întâmpinați dificultăți în a tolera cantități mai mari de proteine ​​sau aveți restricții alimentare, un câștig de masă cu conținut scăzut de proteine ​​poate fi mai potrivit pentru nevoile dvs.

Rezumat

În rezumat, cei care câștigă masa cu conținut scăzut de proteine ​​pot avea sens în anumite situații, cum ar fi dificultăți de îngrășare sau restricții alimentare. Cu toate acestea, trebuie amintit că proteinele joacă un rol cheie în procesul de construire a mușchilor, așa că pentru majoritatea oamenilor, câștigătorii cu un conținut mai mare de proteine ​​vor fi o alegere mai bună. Decizia finală ar trebui luată după consultarea unui expert și luând în considerare nevoile individuale și obiectivele de formare. Să ne amintim, de asemenea, că suplimentele alimentare ar trebui să fie doar o completare a unei alimentații sănătoase și variate, și nu un substitut pentru o alimentație adecvată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *