Balsamurile cu colagen au devenit recent din ce în ce mai populare și nu vorbim despre diverse tipuri de balsamuri de păr. Acestea sunt suplimente alimentare care iau forma de capsule, tablete sau pulbere din care se prepara o bautura dupa amestecarea acesteia cu apa, de exemplu. Această formă de suplimentare de colagen ne permite să avem grijă de cantitatea adecvată de colagen din corpul nostru din interior, ceea ce este foarte important pentru buna funcționare.

Colagenul este cunoscut în primul rând pentru impactul său asupra stării pielii, părului și unghiilor, dar se găsește într-un număr mult mai mare de tipuri diferite de țesuturi. Este materialul de construcție al țesuturilor care alcătuiesc vasele venoase și le face flexibile și nu se rupe etc. Mai mult, este foarte important pentru toate tipurile de cartilaje, articulații și tendoane. Cu toate acestea, datorită impactului său asupra aspectului corpului nostru, femeile sunt cel mai interesate de el. Există o alegere bună? Dacă da, ce ar trebui să conțină un balsam cu colagen pentru a avea grijă de frumusețea ta?

Balsam cu colagen care va avea grija de frumusetea ta

Colagenul este un ingredient al multor creme care sunt menite să uniformizeze pielea, să o întărească, să o facă elastică etc. Este posibil? Nu chiar. Pur și simplu, totul se datorează structurii colagenului, care este o proteină. Ca proteină, are o structură destul de complexă și ramificată, ceea ce face ca moleculele de colagen să fie destul de mari. De ce este acest lucru important? Colagenul aplicat pe piele folosind o cremă este „prea mare” pentru a trece prin piele în corp. Prin urmare, nu va avea un efect pozitiv asupra nivelului general de colagen din sau pe piele.

Acest lucru poate duce la formarea unui fel de acoperire care va avea un efect pozitiv, de exemplu, pentru a face vizibile ridurile, dar poate bloca scurgerea apei din corp. Acest lucru, totuși, poate duce la alte probleme. Cu toate acestea, suplimentul de colagen administrat enteral poate afecta aspectul, printre altele: piele – din interior. Organismul însuși va recunoaște unde este cel mai necesar colagen și îl va duce acolo. Din acest motiv, este un tratament adecvat cu colagen care poate aduce efectiv rezultatele așteptate.

Ce ar trebui să conțină balsamul de colagen pentru piele, păr și unghii?

Corpul uman este ca o mașină complicată care are nevoie de o cantitate imensă de diverse tipuri de „combustibil”. După cum ați putea ghici, pielea nu trăiește numai pe colagen. Deși este principalul său element de construcție, proteinele singure pot să nu fie suficiente pentru a-și îmbunătăți starea sau pentru a afecta părul și unghiile. Deci, ce altceva ar trebui să conțină un supliment de colagen? Pentru a vă îngriji părul, pielea și unghiile, merită să vă asigurați că acest tip de balsam conține și vitamina C.

Totul se datorează faptului că vitamina C este necesară pentru ca colagenul să fie sintetizat în organism și utilizat eficient. În plus, vitamina C este un antioxidant și inhibă procesele de îmbătrânire ale organismului și afectează, de asemenea, structura fibrelor de colagen. Acidul hialuronic va fi, de asemenea, util, deoarece este responsabil, printre altele, de: pentru legarea apei în derm, care afectează, printre altele, pentru a întârzia formarea ridurilor. Un alt ingredient benefic din suplimentul de colagen va fi biotina (vitamina B7), care este numită chiar vitamina tinereții sau vitamina H.

Pe lângă efectul său cunoscut asupra părului, pielii și unghiilor, îmbunătățește și absorbția vitaminei C și, de asemenea, poate furniza energie și ne reglează starea de spirit. Deși pot exista atâtea păreri pe acest subiect câte oameni există, fără îndoială merită să luați în considerare suplimentarea cu un preparat cu această compoziție dacă doriți să vă îmbunătățiți starea pielii, părului și unghiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *